Nordic Welding Expo

Yhteistyökumppanimme Qred Yrityslainan kautta helpotusta näytteilleasettajien yritysrahoitukseen

Uutiset  18.03.2020

Tampereen Messut Oy on tehnyt messujen näytteilleasettajia helpottavan yhteistyösopimuksen Qred Yrityslainan kanssa. Yhteistyösopimuksen myötä Qred toimii jatkossa suomalaisten yritysten rahoituskumppanina messuille osallistumisesta aiheutuneiden kulujen lainoitukseen liittyen. Sopimuksen tarkoituksena on auttaa niitä yrityksiä, jotka joutuvat kärsimään taloudellisesti COVID-19-viruksesta johtuvista messujen aikataulumuutoksista.

Qred Yrityslaina on PK-yritysten luotettava, nopea ja läpinäkyvä rahoittaja. Qred ei peri aloitusmaksua tai muita piilokuluja. Lainasopimus raukeaa, kun pääoma on maksettu takaisin. Kuukausikuluja peritään ainoastaan kuluneilta kuukausilta.

‒ Asiakkaidemme tilanne on erittäin vaikea. Tapahtumia varten tehdyt investoinnit, kuten markkinointitoimenpiteet ja varastotäydennykset ovat jo realisoituneita kustannuksia, mutta tulovirta aikataulumuutosten myötä siirtyy tulevaisuuteen. Neuvottelimme yhteistyösopimuksen nopeasti tarjoamaan vaihtoehdon asiakkaidemme akuuttiin tarpeeseen, kertoo Tampereen Messut Oy:n projektijohtaja Mikael Wänskä.

Tampereen Messuille osallistuneet yritykset voivat hakea Qrediltä lainaa taloudellisesti vaikean tilanteen korjaamiseksi. Qred myöntää kaksi ensimmäistä lainakuukautta lyhennysvapaina. Yrityksille on lähetetty asiasta erillinen tiedote.

Lisätietoja ja tiedustelut:
Mikael Wänskä
Projektijohtaja, messuliiketoiminta
p. 040 350 0445
mikael.wanska@tampereenmessut.fi