Nordic Welding Expo

Mikä on NWE?

Pohjoismaiden suurin hitsausalan messutapahtuma

 

Nordic Welding Expo tarjoaa läpileikkauksen hitsausalan uusista tuotteista ja innovaatioista. Luvassa on tapahtuma, jossa pääsee näkemään kuinka kone, laite tai työkalu toimii käytännössä.

kävijätyytyväisyys 98 %

Ylin johto ja yrittäjät

Isoissa investoineissa mukana on aina yrityksen ylin johto, keskustelut muiden investoijien kanssa auttavat oikeiden päätösten tekemisessä. Tapahtuma tarjoaa kiireisille yrittäjille monipuolisen kone- ja laitekattauksen yhden katon alla.

Tuotantojohto

Tuotannon kehittämisessä uudet toimintamallit vaativat jatkuvaa koneiden ja laitteiden päivittämistä – messuilla pysyt kehityksessä mukana.

Pajamiehet- ja naiset

Vaatimusten kasvaessa tuottavuuden tehokkuuden määrittelevät työntekijät – he osaavat parhaiten arvioida millä laitteistolla aito tuottavuusloikka tehdään.


Nordic Welding Expo – hitsinkova ammattitapahtuma

Seitsemättä kertaa järjestettävä Pohjoismaiden suurin hitsausalan messutapahtuma tarjoaa tuoreinta tietoa alan palveluista, kehityksestä sekä koulutuksesta. Messuilla myös kipinöi, sillä SHY järjestää jälleen Nordic Welding Expon yhteydessä ammatillista perustutkintoaan suorittaville nuorille tarkoitetut hitsauksen SM-kilpailut.

Lista yrityksistä

 


Samaan aikaan Konepaja-messut

Samaan aikaan järjestettävät Konepaja-messut on tarkoitettu metalli­teollisuudessa työskenteleville ja laite­­investoinneista päättäville ­aina ­­tuotannosta johtoportaaseen. Paikan päältä löydät niin levytyökoneet, koneistuskeskukset, monitoimisorvit, mittauskoneet sekä hitsauslaitteet ja paljon muuta. Konepaja esittelee kattavan läpileikkauksen Suomen konepajoista. Paikan päällä on markkinoiden uusin kone- ja laitekanta sekä asiantuntijaosaaminen yritysten kilpailukyvyn ja tehokkuuden parantamiseen.

Koneet ja laitteet

 


Älä jää yksin – olethan mukana?

Rekisteröitymällä kävijäksi olet sisäpiirissä

Saat muun muassa
  • Uusimmat sisällöt suoraan sähköpostiisi
  • Vinkkejä sujuvaan messupäivään
  • Yhteenvedon messupäivän tapahtumista
  • Tiedon myös seuraavista messuista

Rekisteröidy kävijäksi