Nordic Welding Expo

20.–22.3.2018
Tampereen Messu- ja Urheilukeskus
#Nordic Welding Expo

Pohjoismaiden suurin hitsausalan messutapahtuma

Nordic Welding Expo tarjoaa läpileikkauksen hitsausalan uusista tuotteista ja innovaatioista. Luvassa on tapahtuma, jossa pääsee näkemään kuinka kone, laite tai työkalu toimii käytännössä.

Rekisteröidy kävijäksi ›Tutustu ohjelmaan ›
Samaan aikaan
Nordic Welding Expo on Pohjoismaiden suurin hitsausalan messutapahtuma ammattilaisille

Nordic Welding Expo nyt maaliskuussa

Seitsemättä kertaa järjestettävä Pohjoismaiden suurin hitsausalan messutapahtuma tarjoaa tuoreinta tietoa alan palveluista, kehityksestä sekä koulutuksesta. Luvassa on tapahtuma, jossa pääsee tutustumaan kuinka kone, laite tai työkalu toimii oikein käytännössä.

Edelliset kerran vuonna 2016 järjestetyt messut kokosivat Tampereelle 264 näytteilleasettajaa sekä 8 338 kävijää.

Samaan aikaan Konepaja-messut

Samaan aikaaan järjestettävät Konepaja-messut on tarkoitettu metalli­teollisuudessa työskenteleville ja laite­­investoinneista päättäville ­aina ­­tuotannosta johtoportaaseen.

Yhteistyössä kone- ja laitepuolen toimijoiden kanssa toteutettavat Konepaja-messut esittelevät metalliteollisuuden uusimmat koneet ja laitteet alan yritysten kilpailukyvyn ja tehokkuuden parantamiseen.

Ohjelmassa MM.

Ohjelmasisältö päivittyy jatkuvasti

Tilaa uutiskirje, niin kuulet varmistuneesta ohjelmasisällöstä ensimmäisenä!

Hitsauksen digitalisaatio – Kempin X8 MIG Welder ja WeldEye
ti 20.03.2018 14:00-14:30
ke 21.03.2018 11:00-11:30

Hitsauksen laadunhallinta on työläs, mutta tärkeä osa hitsaustuotantoa. Tiedätkö riittävästi hitsaustuotannostasi ja käytössä olevista hitsausohjeista? Kykenetkö jäljittämään tehdyt hitsit, lisäaineet ja tekijät myös vuosien päästä? Pystytkö osoittamaan asiakkaallesi noudattaneesi heidän laatuvaatimuksiaan?

SHY:n vuosikokous
ke 21.03.2018 17:00-18:00

Suomen Hitsausteknillisen Yhdistyksen vuosikokous

SHY:n palkitsemistilaisuus
ti 20.03.2018 11:00-11:30

Suomen Hitsausteknillisen yhdistyksen palkitsemistilaisuus. Palkinnot ja kunniakirjat luovuttaa SHY:n hallituksen ja sponsorien edustajat.

Hitsauksen standardisointi
ke 21.03.2018 13:30-16:30

Standardien laadinta on kaikille avointa ja vapaaehtoista kansainvälistä toimintaa. Tutustu hitsauksen standardisointiin, standardeihin ja alan asiantuntijoihin. Tule kuulemaan, miten voit vaikuttaa standardien sisältöön ja niiden valmisteluun.

Laserfoorumin kokous
ti 20.03.2018 15:00-17:00

Laserfoorumiin kuuluu noin kymmenen lasertyöstä kiinnostunutta yritystä ja yhteisöä. Foorumi järjestää messujen yhteydessä kokouksen, johon voivat osallistua myös uudet, foorumista kiinnostuneet yritykset.

Suomen Hitsaus- ja Liittämisinstituutti, Yhteisfoorumi
ti 20.03.2018 13:00-15:00

Suomen Hitsaus- Ja Liittämisinstituutin Foorumit tarjoavat hitsauksen eri osa-alueista kiinnostuneiden yritysten ja yhteisöjen edustajille mahdollisuuden verkottua muiden samasta alasta kiinnostuneiden kanssa.

Teollisuus 4.0 käytännössä
ke 21.03.2018 09:30-12:30

Seminaarissa avataan Teollisuus 4.0:n historiaa ja sisältöä, käydään läpi mielenkiintoisia case-esimerkkejä suomalaisista yrityksistä sekä keskustellaan yrityksen kehittämisestä Teollisuus 4.0:n periaatteiden mukaisesti.

“Konepajoissa hitsaus-, leikkaus-, työstö- ja levykoneet sekä työkalut kuuluvat yhteen, joten näiden kahden merkittävän ammattimessutapahtuman toteuttaminen rinnakkain tarjoaa alan toimijoille huomattavia synergiaetuja”

– Jouko Lassila, toiminnanjohtaja, Suomen Hitsausteknillinen Yhdistys SHY ry

“Tampere on erittäin sopiva ja sijainniltaan keskeinen paikka juuri metalliteollisuuden kone- ja laitemessuille. Tampereelle voi tehdä kätevästi vaikka vain päivän messuvierailun.”

– Kari Sorjonen, toimitusjohtaja, Tasowheel Group Oy

Näytteilleasettajana MM.

3D Formtech Oy 3DStep Oy 3DTech Oy ABB Oy ABICOR BINZEL Finland Oy ACG Nyström Oy Adver Oy Air Liquide Finland Oy AirWell Oy Aitio Finland Oy Aliko Oy Ltd Alma Talent Oy AMT Hakemistot Oy Apricon Oy Aqua Clean Oy ARROW Engineering Oy Asennuspalvelu Juha Keskinen Oy Avertas Robotics Oy Baltic Metalworking Baltmedus UAB Berner Oy Berner Koneet Blum Novotest AB BYMAT GmbH CAD/CAM - yhdistys ry Valokynä CAD/CAM - yhdistys ry Valokynä Camcut Oy Camfil Oy Camtek Oy Carelian Nirko Oy Carl Stahl Oy Carl Zeiss Oy Cebotec Oy CeNiC Finland Oy CERTEX Finland Oy CERTEX Finland Oy Champion Door Oy Cimera Oy Coastone Oy Contos Oy Controla Oy Creo Center Oy
Kaikki näytteilleasettajat ›

Yhteistyössä:

#NordicWeldingExpo

20.–22.3.2018
Tampereen Messu- ja Urheilukeskus
#Nordic Welding Expo

Nordic Welding Expo tarjoaa läpileikkauksen hitsausalan uusista tuotteista ja innovaatioista. Luvassa on tapahtuma, jossa pääsee näkemään kuinka kone, laite tai työkalu toimii käytännössä.

Rekisteröidy kävijäksi › Tutustu ohjelmaan ›

Aukioloajat

Tiistaina 20.03.2018
Keskiviikkona 21.03.2018
Torstaina 22.03.2018