Nordic Welding Expo

Miksi messuille?

Hitsausalan suurin messutapahtuma Tampereella

Hitsauksen ja liittämisen ykköstapahtumassa tapaat alan ihmiset saman katon alla

Pohjoismaiden suurin hitsausalan messutapahtuma Nordic Welding Expo liittää yhteen osaavimmat tulevaisuuden tekijät sekä palvelu- ja tuoteuutuudet

98 % kävijäTYYTYVÄISYYS

 

Näitä asioita tulevat asiakkaasi pohtivat juuri nyt,

osaatko ratkaista heidän haasteensa?

  • hitsauksen automaatio ja robotiikka
  • hitsauskoneiden digitalisoituminen ja tuottavuuden kasvattaminen
  • tehokkaat ja helppokäyttöiset hitsauskoneet

Tule näytteilleasettajaksi ja kerro, miten te lisäätte tuottavuutta, autatte digitalisoimaan hitsausta ja siinä tarvittavaa tietotaitoa – tai kerro ja näytä paikan päällä, millaista on tehdä töitä robotin kanssa

Hinnasto Pohjakartta


Kuka messuilla käy

Haluatko tietää, kuka Nordic Welding Expossa vierailee? Tapahtumien kävijäprofiili on julkaistu. Kiinnostaako sinua:

  • mikä on kävijän toimenkuva,
  • syy messuvierailuun tai
  • mikä aihe messuilla kiinnostaa?

Lue lisää tapahtuman kävijäprofiilista ja bongaa tulevat asiakkaasi jo nyt!

Kävijäprofiiliin


Paljonko Masa painaa?

Te tuotte paikan päälle juuri ne kiinnostavimmat ja kehittyneimmät koneet, joita asiakkaat haluavat nähdä. Me puolestamme nostamme ne kävijämarkkinoinnissa esiin, koska tapahtumassa on oikeasti koneet pajassa – ja tarjolla on taatusti Suomen laajin konetarjonta.

Unohdetaan jargon

Heitetään tyhjänpäiväinen jargon ja jäykät selostukset romukoppaan. Puhutaan painavaa asiaa rennosti. Mitä jos koneista viestittäisiinkin tyyppinimien kuten XYZSVA-192873-PROT sijaan vaan Masasta, Pertistä sekä Ullasta?

Valtakunnallista markkinointinäkyvyyttä – ilmaiseksi

Haluamme tehdä koneluettelon, joka painetaan kansien väliin. Koneluettelon, jota nostetaan verkossa, printeissä sekä digimarkkinoinnin rööreissä. Haluamme nostaa koneet esille kävijämarkkinoinnissamme kautta linjan.

Paljonko Masa painaa? Muut lisänäkyvyystuotteet


Teollisuus on vahva – materiaaleja komposiitista kumiin

Samaan aikaan Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa järjestetään suositut

-tapahtumat, joiden saumattomasti huolella yhteen hitsattu kokonaisuus tuo yhteen tuhansia teollisuuden ammattilaisia ja tarjoaa metalliteollisuuden tuotannon laajimman kattauksen Suomessa.

Uusi 3D & New Materials esittelee metallin lisäksi muitakin tulostuksen materiaaleja sekä tuotannon materiaalimahdollisuuksia aina komposiitista kumiin. Katso tuoteryhmät tästä. Nyt tehdään yhdessä UUTTA – tule mukaan tarjoamaan omat ratkaisusi tuotannon uusiin mahdollisuuksiin.

Tapahtumien pohjakartta


4 hyötyä, mitä sinä saat messuilta

1. Lanseeraat ja testaat uutuuksia

Tapahtumassa voit edistää myyntiä sekä tehdä tutuksi uutuuksia, tuotevalikoimaa ja yritystä. Lisäksi voit testata tuotteiden kilpailukykyä, saada ideoita tuotekehitykseen ja arvioida kysyntää.

2. Hoidat asiakassuhteita

Henkilökohtaiset keskustelut ovat loistava tilaisuus hoitaa nykyisiä asiakassuhteita ja kartoittaa uusia yhteistyökumppaneita. Tapahtumaan osallistumisen jälkipyykkinä on usein pitkä lista liidejä ja tarjouspyyntöjä.

3. Vahvistat imagoa

Mielikuvat ovat voimakkaita ostopäätöksen ohjaajia. Tässä tapahtumassa imagoon voi vaikuttaa monella tavalla, kuten rakentamalla upean osaston tai tuomalla omaa asiantuntijuuttanne esille tapahtuman ohjelmassa. Useimmiten sirkustemppuja ei edes tarvita, vaan tuotteiden ja palveluiden ystävällinen, asiantunteva ja avulias esittely face to face on tarpeeksi nostamaan yrityksenne esiin kilpailijoiden joukosta.

4. Vaikutat hankintaprosessissa

Päätökset hankinnoista hajaantuvat yhä enemmän organisaatioissa eri ihmisille. Alasta kiinnostuneet yhteen kokoavan tapahtuman yksi suurimmista vahvuuksista on mahdollisuus tavata ja vaikuttaa ostopäättäjien lisäksi myös niihin, jotka osaltaan vaikuttavat ostopäätöksiin. Näitä henkilöitä ei usein myyntikäynneillä tavoiteta.

Tervetuloa mukaan!

Hinnasto Varaa osasto