Nordic Welding Expo

Tule näytteilleasettajaksi

Hitsausalan suurin messutapahtuma Tampereella

Hitsauksen ja liittämisen ykköstapahtumassa tapaat alan ihmiset saman katon alla

Pohjoismaiden suurin hitsausalan messutapahtuma Nordic Welding Expo liittää yhteen osaavimmat tulevaisuuden tekijät sekä palvelu- ja tuoteuutuudet

19.–21.3.2024

 

Näitä asioita tulevat asiakkaasi pohtivat juuri nyt,

osaatko ratkaista heidän haasteensa?

  • hitsauksen automaatio ja robotiikka
  • hitsauskoneiden digitalisoituminen ja tuottavuuden kasvattaminen
  • tehokkaat ja helppokäyttöiset hitsauskoneet

Tule näytteilleasettajaksi ja kerro, miten te lisäätte tuottavuutta, autatte digitalisoimaan hitsausta ja siinä tarvittavaa tietotaitoa – tai kerro ja näytä paikan päällä, millaista on tehdä töitä robotin kanssa

Hinnasto Varaa osasto


Teollisuus on vahva – materiaaleja komposiitista kumiin

Samaan aikaan Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa järjestetään suositut

-tapahtumat, joiden saumattomasti huolella yhteen hitsattu kokonaisuus tuo yhteen tuhansia teollisuuden ammattilaisia ja tarjoaa metalliteollisuuden tuotannon laajimman kattauksen Suomessa.

3D & New Materials esittelee metallin lisäksi muitakin tulostuksen materiaaleja sekä tuotannon materiaalimahdollisuuksia aina komposiitista kumiin.

Tapahtumien pohjakartta


4 hyötyä, mitä sinä saat messuilta

1. Lanseeraat ja testaat uutuuksia

Tapahtumassa voit edistää myyntiä sekä tehdä tutuksi uutuuksia, tuotevalikoimaa ja yritystä. Lisäksi voit testata tuotteiden kilpailukykyä, saada ideoita tuotekehitykseen ja arvioida kysyntää.

2. Hoidat asiakassuhteita

Henkilökohtaiset keskustelut ovat loistava tilaisuus hoitaa nykyisiä asiakassuhteita ja kartoittaa uusia yhteistyökumppaneita. Tapahtumaan osallistumisen jälkipyykkinä on usein pitkä lista liidejä ja tarjouspyyntöjä.

3. Vahvistat imagoa

Mielikuvat ovat voimakkaita ostopäätöksen ohjaajia. Tässä tapahtumassa imagoon voi vaikuttaa monella tavalla, kuten rakentamalla upean osaston tai tuomalla omaa asiantuntijuuttanne esille tapahtuman ohjelmassa. Useimmiten sirkustemppuja ei edes tarvita, vaan tuotteiden ja palveluiden ystävällinen, asiantunteva ja avulias esittely face to face on tarpeeksi nostamaan yrityksenne esiin kilpailijoiden joukosta.

4. Vaikutat hankintaprosessissa

Päätökset hankinnoista hajaantuvat yhä enemmän organisaatioissa eri ihmisille. Alasta kiinnostuneet yhteen kokoavan tapahtuman yksi suurimmista vahvuuksista on mahdollisuus tavata ja vaikuttaa ostopäättäjien lisäksi myös niihin, jotka osaltaan vaikuttavat ostopäätöksiin. Näitä henkilöitä ei usein myyntikäynneillä tavoiteta.

Tervetuloa mukaan!

Hinnasto Varaa osasto