Nordic Welding Expo

Tampereen Messut Oy etsii keinoja siirtyneiden tapahtumien asiakkaiden auttamiseksi

Uutiset  08.04.2020

Tampereen Messut Oy tutkii rahoituslaitosten kanssa eri mahdollisuuksia palauttaa väliaikaisesti Konepaja, Nordic Welding Expo ja 3D & New Materials -tapahtumien näytteilleasettajille osan vuoden 2020 näyttelypaikkavuokrista. Tampereen Messujen myynti- ja kehitysjohtaja Jani Majan mukaan kaikkien osastopaikkavuokrien ja messukustannusten palauttaminen on mahdotonta, sillä siirtyneistä tapahtumista huolimatta yli 75 % kustannuksista on jo toteutunut.

‒ Esimerkiksi tapahtumien markkinointiviestintä, henkilöstökulut ja hallivuokrat ovat jo realisoituneet meille maksettavaksi, minkä takia emme pysty palauttamaan kaikkia maksuja asiakkaillemme. Selvitämme kuitenkin, miten voimme tulla asiakkaitamme vastaan, ja tiedotamme heitä väliaikaisista palautuksista ja käytännön asioista heti rahoitusten selvittyä.

Uusi ajankohta tarkastelussa

Koronaviruksen takia siirretyille Konepaja, Nordic Welding Expo ja 3D & New Materials tapahtumille löytyi pikaisella aikataululla uusi ajankohta maaliskuulta 2021. Hallitilojen varauskalenterin mukaisesti tapahtumakokonaisuus siirrettiin järjestettäväksi 23.‒25.3.2021.

Ajankohdan tarkemmissa selvityksissä on tullut ilmi, että uusi ajankohta aiheuttaa osalle näytteilleasettajista vaikeuksia muun muassa kansainvälisen messukalenterin takia. Majan mukaan ajankohtaa tarkastellaan nyt uudelleen. Näytteilleasettajille lähetetään kyselytutkimus pääsiäisen jälkeisellä viikolla.

‒ Huomioimme kaikkien asiakkaidemme mielipiteet sopivista päivämääristä. Tutkimus valmistuu huhtikuun loppuun mennessä ja tutkimuksen tuloksista tiedotamme toukokuun puoliväliin mennessä.