Nordic Welding Expo

Koneet ja laitteet on julkaistu – Lue asiantuntijoiden TOP 3 -listat

Uutiset  05.02.2018

Konepaja-messujen ja Nordic Welding Expon keskeisimpiä puheenaiheita ovat uusimmat innovaatiot, automaatio, robotiikka sekä digitalisaatio. Tapahtumissa on yhteensä yli 260 näytteilleasettajaa, joiden päämiehet edustavat yli 700 kansainvälistä tuotemerkkiä.

Messut esittelevät metalliteollisuuden uusimmat koneet ja laitteet alan yritysten kilpailukyvyn ja tehokkuuden parantamiseen. Messuilla on mukana lähes kaikki markkinoilla aktiivisesti esillä olevat kone- ja laitemerkit. Kysyimme kone- ja laiteinvestoinneista päättäviltä henkilöiltä, mitkä koneet kiinnostavat eniten maaliskuussa järjestettävillä messuilla.

Levytyökoneet, koneistuskeskukset sekä hitsauslaitteet ja -automaatio

− Olen erityisesti kiinnostunut levytyökoneista, koneistuskeskuksista sekä hitsauslaitteista- ja automaatiosta. Nämä koneet ja laitteet liittyvät eniten menossa oleviin tai suunniteltuihin projekteihin. Listaus varmasti päivittyy vielä ennen messuja, mutta suunnittelin tutustuvani messuilla ainakin Prima Poweriin, Mazakiin ja Froniukseen sekä Yaskawaan, kertoo Saku Vastamäki Avant Tecno Oy:stä.

Mittauskoneet, monitoimisorvit ja robotiikka

− Tällä hetkellä kiinnostavimpiin koneisiin ja laitteisiin oman työni kannalta lukeutuu ehdottomasti mittauskoneet, monitoimisorvit ja robotiikka. Seuraan aktiivisisesti, miten messujen kone- ja laitelistaus päivittyy ja oma ostoslistani päivittyy sen mukaan, sanoo toimitusjohtaja Erkki Lehtonen Lehtosen Konepajasta.

Tutustu messuilla esillä oleviin koneisiin ja laitteisiin jo ennakkoon ja koe ne paikan päällä.
Ilmoitettu jo yli 60 koneen ja laitteen tiedot, ja listaus täydentyy koko ajan.

Konepaja 2018: koneet ja laitteet 

Kylillä kuultua:

Kaksi vanhempaa herraa jutteli ravintolassa:

”Tampereella on muuten maaliskuussa työstökonemessut.”

”Jaa no, siellä on varmasti komeita masiinoita!”