Nordic Welding Expo

Saapuminen ja info


Saapuminen messuille


Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Google Maps ›

Ajo-ohjeet

Tampereen Messu- ja Urheilukeskus sijaitsee Tampereen ja Pirkkalan rajalla Härmälän kaupunginosassa. Näköetäisyydellä kulkee Tampereen kehätie E12 ja messukeskusta lähinnä oleva liittymä on numero 42.

Osoite navigaattoria varten
Tampereen Messu­ ja Urheilukeskus
Ilmailunkatu 20, Tampere

Ohjeet kartalla:

 

Julkinen liikenne

Bussilla – lähiliikenne

Tampereen joukkoliikenteen linja 12 liikennöi rautatieasemalta Tampereen Messu-­ ja Urheilukeskukseen n. 20 minuutin välein.

Reitti kulkee keskustasta Rautatieaseman (pysäkkitunnus E 0526), Ratinan kauppakeskuksen (pysäkkitunnus 0120) ja Hatanpään valtatien (pysäkkitunnukset 2502 ja 2506) kautta. Ajoaika Rautatieasemalta messukeskukselle on noin 15 minuuttia ja bussipysäkki on pääsisäänkäynnin edessä: Messukeskus B (2560).

Linja numero 8 liikennöi Keskustorilta (pysäkkitunnus E 0011), Linja-autoaseman (pysäkkitunnus 0522) kautta Härmälänrannan pysäkille (pysäkkitunnus 2558), mistä on noin 10 minuutin kävelymatka Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen pohjoiseen sisäänkäyntiin.

Paluubussit takaisin kaupunkiin lähtevät Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen pääsisäänkäynnin edestä: Messukeskus A (2554).

Bussilla – kaukoliikenne

Tampereen linja-autoasema sijaitsee n. 5 km päässä Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksesta. Helpoin tapa päästä messuille linja-autoasemalta on hypätä bussiin numero 12 linja-autoaseman takana olevalta Ratinan kauppakeskuksen pysäkiltä.

Liikennöitsijöitä: Matkahuolto, ExpressBus, Onnibus

Taksilla

Taksi Tampere, p. 0100 4131,

Taksitolppa sijaitsee Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen pääsisäänkäynnin edustalla. Ajoaika Tampereen keskustasta on noin 15 minuuttia.

Kaupunkipyörällä

Tampereen kaupunkipyöräjärjestelmän yksi asema on Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen vieressä, Messukeskus B -nimisen linja-autopysäkin yhteydessä. Kaupunkipyörä on erittäin kätevä ja edullinen kulkuväline erityisesti Messu- ja Urheilukeskuksen ja Tampereen keskustan välillä, mutta kaupunkipyörillä pääsee kulkemaan myös mm. pitkin ydinkeskustaa, Kalevaa ja Hervantaa.

Tampereen kaupunkipyöräjärjestelmään voi tutustua tarkemmin Nyssen nettisivuilla.

Junalla

Tampereen Rautatieasemalta matkaa Tampereen Messu- ja Urheilukeskukselle on noin 6 km. Helpoin tapa päästä messuille rautatieasemalta on hypätä bussiin rautatieaseman edessä olevalta bussipysäkiltä: Rautatieasema (pysäkkitunnus G 0506).

VR asiakaspalvelu, p. 0600 41 900 (puhelun hinta 1€/vastattu puhelu + pvm). VR Aikatauluautomaatti 24 h, p. 0307 20 906.

Lentokoneella

Tampere-Pirkkalan kansainvälinen lentoasema sijaitsee noin 15 min matkan päässä keskustasta ja tarjoaa kätevän tavan saapua Tampereelle lentäen suoraan Euroopasta ja vaihtoyhteyksien kautta myös muualta maailmasta. Tampereelta on suoria lentoja useisiin Euroopan kohteisiin ja yhdellä vaihdolla joko Riian, Kööpenhaminan tai Tallinnan kautta on lentoyhteys yli 100 kohteesta.

Tampere-Pirkkala on latvialaisen lentoyhtiö airBalticin neljäs, ja ensimmäinen Baltian maiden ulkopuolinen, kotikenttä. AirBaltic operoi kaikki lentonsa uudella Airbus A220 suihkukoneella.

Lentovaraukset suoraan airBalticin sivuilta: www.airbaltic.com tai haluamasi matkatoimiston kautta. Lentoasemalta kaupunkiin pääsee helposti Tampereen joukkoliikenteen eli Nyssen lentokenttäbussiyhteydellä numero 103, sekä taksilla.

Pysäköinti

Pysäköinti on messuaikana maksullinen, hinta 10 €. Pysäköinnin voi maksaa eri tavoin:

Moovy-sovellus

Moovy-sovellus on ladattavissa App Storesta ja Google Playsta. Sovellus tunnistaa puhelimen GPS-paikannuksen avulla, että auto on pysäköitynä messualueella. Pysäköinnin hinta Moovylla on 10 € per päivä (9,51 € + palvelumaksu 0,49 €). Suoritettu pysäköintimaksu näytetään sovelluksesta liikenteenvalvojalle pysäköintialueelta ulos ajettaessa.

Huom! Pysäköintiaika on aina oletuksena 0 min. Käyttäjän tulee käynnistää pysäköinti ja asettaa haluamansa aika sovelluksen aikajanalta. Messukeskuksen pysäköinnissä on kuitenkin käytössä kiinteä päiväkohtainen hinta, joten pysäköinti tarvitsee käynnistää vain yhden kerran, eikä asetetulla ajalla ole vaikutusta pysäköinnin kokonaishintaan. Pysäköintiä ei myöskään tarvitse käynnistää uudelleen, vaikka asetettu aika loppuisi päivän aikana vaan autoa voi pitää pysäköitynä samalla hinnalla tarvittaessa koko päivän.

Pysäköintilipun osto lippukassalta

Pysäköintilipun voi ostaa lippukassalta käteisellä tai maksukortilla. Lipuke näytetään liikenteenvalvojalle pysäköintialueelta ulos ajettaessa.

Pysäköintimaksun voi tarvittaessa maksaa ulosajettaessa käteisellä myös suoraan liikenteenvalvojalle, mutta yleisen liikenteen sujuvuuden vuoksi suosittelemme, että pysäköinti maksetaan etukäteen joko Moovy-sovelluksella tai lippukassalle.

Tilausajot

Tilausajobussien pysäköintipaikat löytyvät pohjoiselta pysäköintialueelta, ellei toisin ohjeisteta.

Invapysäköinti

Invapysäköinti on maksutonta ja sille paikat löytyvät pääsisäänkäynnin läheisyydestä.