Nordic Welding Expo

KEYNOTE: Ihmisen ja koneen vuorovaikutus

ke 30.11.2022 14:00-14:30

Ohjelmalava, A-halli

Konepaja ja Nordic Welding Expo 2022 -messujen keskiviikkopäivän ohjelmaa rikastuttaa tietokirjailija Antti Merilehdon keynote-puheenvuoro otsikolla Ihmisen ja koneen vuorovaikutus.

Esittely:

Antti Merilehto on tehnyt uran digitaalisen liiketoiminnan parissa ja palkittu tietokirjailija. Hän sparraa johtoryhmiä tekoälyn hyödyntämisessä sekä puhuu tekoälystä ja muuttuvasta työstä.
Hän toiminut muun muassa Googlella, maajohtajana Finch Finlandilla sekä kasvujohtajana Houston Analyticsissa. Ulkomailla vietettyjen vuosien aikana Merilehto on ehtinyt kartuttaa näkemystään erilaisista kulttuureista, markkinoista ja digitaalisen myynnin rakentamisesta. Hänen kirjansa Tekoäly – matkaopas johtajalle oli vuoden 2018 myydyin bisneskirja Suomessa.

Tekoälyn mahdollisuuksien sanansaattaja Antti antaa ”Ihmisen ja koneen vuorovaikutus” puheessaan ajatuksia siitä, mikä rooli tekoälylle tulisi valjastaa – ja mihin taas käyttää organisaation ihmisten täysi potentiaali. 

”Kun puhutaan tekoälystä on tärkeää miettiä miten tekoäly eli tukiäly auttaa ihmisiä toimimaan paremmin omassa tehtävässään. Teknologia on kuitenkin aina vain väline ja teknologian kehittämisessä on olennaista laittaa työntekijäkokemus keskiöön.”